IMG_8095Az elmúlt hónapokban számtalan fejlesztés zajlott a településen, ami egy nagy közös munka eredményeképpen jött létre. Ennek egy része tegnap lezárásra került.

 

 

 

Az elmúlt hónapokban számtalan fejlesztés zajlott a településen, ami egy nagy közös munka eredményeképpen jött létre. Ennek egy része tegnap lezárásra került. A partnerekkel folytatott megbeszéléseket követően úgy határoztunk, hogy a program utolsó találkozójára és az előadásra Szűcsiben kerül sor. Nagy Róbert Károly -a Radír ügyvezetője- megtartotta a megbeszélés hivatalos megnyitóját, majd egy rövid foglalkozáson a résztvevők csapatépítő tréning keretében elsajátították az apró trükkök, okosságok tárházát. A szűcsi kollégák megismerkedtek az internetes kommunikáció rejtelmeivel, majd ezután a fő tevékenységgel, a műhelytitkok gyakorlásával folytatták. A kollégák elbúcsúztak egymástól, hivatalosan lezárták a projekt ezen részét. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét lesznek olyan tevékenységek, amelyben folytatni tudjuk eddigi közös munkánkat.

Köszönjük közreműködésüket:
Nagy Róbert Károlynak a -Radír ügyvezetőjének
Vincze Dávid -webszerkesztőnek
Bakó Gábornak és Nagy Dávidnak, akik a közösségi média, mint kommunikáció szakértőiként segítették munkáját a kis csapatunknak.

IMG_8101

 

IMG_8110

 

IMG_8093