konyvtarmozi_fejlec

Ismét Mozi! A 10. Országos Könyvtári Napok keretén belül, október 9-én kezdődött el Szűcsiben is a KönyvtárMozi, ennek örömére ebben a hónapban még egy vetítéssel kedveskedünk a látogatóinknak! 

A Szűcsi Könyvtári Információs és Közösségi Hely sok szeretettel meghívja Olvasóit a KönyvtárMozi soron következő vetítésére.

Időpont: 2015. Október 30, péntek 18 óra
Helyszín: 3034 Szűcsi, Petőfi S. út 18 (Könyvtár)

A KönyvtárMozi mindenki számára ingyenes! A filmvetítés ezentúl minden hónap utolsó péntekén lesz!

Akik szeretnének jönni, azokat kérjük, hogy személyesen a könyvtárban, vagy emailben jelezzék a részvételi szándékukat!

KönyvtárMozi szervezői, akiknél előzetesen lehet jelentkezni:

Török Csaba: gondnoksag@szucsi.hu
Szöllősi Évi: kultura@szucsi.hu
Bodnár Ivett, Soós Boglárka
Deme-Hordós Gréti

Film, amely vetítésre kerül:
Csinibaba, Tímár Péter
színes, magyar zenés vígjáték

Korábban írtuk:

„A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) kezdetektől kiemelten támogatja a rendezvényt, idén a főszervező Informatikai és Könyvtári Szövetségnek 22,3 millió forint címzett keretet biztosítanak a programsorozat lebonyolítására – mondta el Doncsev András, az NKA alelnöke egy korábbi budapesti sajtótájékoztatón. Hozzátette: a kistelepülési könyvtárakban megvalósuló KönyvtárMozi program megvalósítását 10 millió forint címzett kerettel támogatják. Ramháb Mária, az Informatikai és Könyvtári Szövetség elnöke arról is szólt: a KönyvtárMozi, a vetítéseken túl a filmekkel kapcsolatos beszélgetésekkel és előadásokkal is várják majd a regisztrált látogatókat.

A KönyvtárMozi ötlete a 12. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon, A kistelepülések mozgóképkultúrájának helyzetét tárgyaló konferencián fogalmazódott meg, amely ebben az évben országosan 125 kistelepülésen indult el az első ütemben október 6-án az Országos Könyvári Napok keretében. A KönyvtárMozi-hálózat kiépítése a tervek szerint az ötezer fő alatti települések könyvtáraiban alapszolgáltatássá teszi a vizuális kultúrához való hozzáférést. (mma.hu)

 

konyvtarmozi 10.30.