Lakossági Felhívás!

A Szűcsi község közigazgatási területén belül található szennyvíz elvezetési rendszer hibás működésével kapcsolatos hibák elhárítására vonatkozóan, a kivitelező Swietelsky Magyarország Kft. (1117 Budapest, Irinyi József utca 4-20. B. ép.) 2016. február 22-én kelt levélben felszólításra került Szűcsi község polgármestere által.

A felszólítás eredményeként 2016. március 4-én megtörtént egyeztető tárgyaláson Szűcsi község polgármestere, a Heves Megyei Vízmű Zrt. Hatvani üzemegységének munkatársai és a Swietelsky Magyarország Kft. munkatársai megállapodtak a hibás működés okainak feltárásában és a hibaelhárítási munkálatok elvégzésében.

A mai napon megkezdődött a szennyvízelvezető hálózat hibáinak felmérése.

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy a Heves Megyei Vízmű Hatvani Üzemegységének és a Swietelsky Magyarország Kft. munkatársainak a bejutását a magántulajdonú ingatlanok területére lehetővé tenni szíveskedjenek.

Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt lakosságot, hogy a szennyvízelvezető rendszerbe tilos csapadékvíz belevezetése, a hálózat túlterhelésének és a fertőzésveszély elkerülésének érdekében.

A szennyvízelvezető hálózatba történő csapadékvíz bevezetés által okozott károk megtérítése iránt, a tulajdonos Szűcsi Község Önkormányzata a szükséges jogi lépéseket az észlelést követően azonnal megteszi, a hatóságok egyidejű értesítése mellett.

Szűcsi, 2016. március 7.

Tisztelettel:

Berta István sk.
polgármester